Alles over Gelnagels

Welkom bij Gelnagels zetten. Op deze website kun je alles lezen en vinden over het zetten van gelnagels. Lees hieronder meer over onze webwinkel, het zelf zetten van nagels of maak een afspraak met een specialist bij jou in de buurt. Bedankt voor je bezoek en we wensen je veel lees of shopplezier!

Waar ben je naar op zoek?

Tips voor gelnagel producten

Op onze website lees je informatie, tips en advies voor gelnagel producten.

Benieuw naar ons advies??

Zelf leren om gelnagels te zetten

Wil je meer weten over het zetten van gelnagels of wil je leren hoe je het zelf kan doen? Lees dan de blog of bekijk de doe-het-zelf sectie.

Lezen over trends & hoe je het zelf doet?

Afspraak maken

De mooiste nagels zet een ervaren specialist(e). Zoek jij een specialiste bij jou in de buurt? Druk dan op de onderstaande knop!

Nagels laten zetten door een specialist?

Wij zijn gek op mooie nagels. Jij ook?

We zijn benieuwd naar jouw resultaten! Deel ze met ons via Instagram, stuur een DM of tag ons.

Lees onze artikelen over gelnagels

Het doel van deze website

Op deze website vind je allerlei informatie over gelnagels en het zetten daarvan. Daarnaast kun je ook de benodigdheden voor het zetten van gelnagels kopen. De meeste informatie lees je in onze blogposts.

Wat zijn gelnagels eigenlijk?

Gelnagels zijn de meest simpele en nagelvriendelijke manier voor het zetten van kunstnagels. Het doel is eigenlijk om jouw natuurlijke nagel te verstevigen. Daarnaast wordt er ook af en toe gebruik gemaakt van een verlenging. Je verlengt zo je natuurlijke nagel en vijlt deze in de vorm die jij graag ziet. Hier wordt er wel gebruik gemaakt van tips (oftewel een kunstnagel). Bij gelnagels gebruik je eigenlijk altijd lak. Deze lak breng je in meerdere laagjes aan. Wil jij weten hoe je dit zelf kan doen? Lees dan de blog over zelf gelnagels zetten.

Gelnagels zijn er in vele kleuren!

Gelnagels kun je in bijna iedere denkbare kleur zetten. Iedere maand komen er weer duizenden nieuwe soorten gellak op de markt en bijna iedere kleurtint bestaat wel. Bij gellak is altijd fijn om allerlei soorten te hebben zodat je veel kleuren gelnagels kan maken (Kijk maar naar de voorbeelden bovenaan).